همکاران انجمن

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن  و کشاورزی ارومیه در سال ۱۳۴۴ در شهرستان ارومیه شروع به فعالیت در قالب خانه تجارت نمود.    اولین رئیس اتاق مرحوم حاج آقا عبدالحسین کرمی بوده و هم اکنون رئیس اتاق در دور دهم جناب آقای قاسم کریمی و اعضای هیئت رئیسه آقایان رضا سواری نائب رئیس اول ، مهدی زنجانی میاندوآب نائب رئیس دوم ، عزیز بگتاشی بگتاش خزانه دار و رحیم وهاب زاده منشی هیات رئیسه فعالیت مینمایند و ۱۰ نفر عضو هیئت نمایندگان شامل خانم ها الناز انتظار و فاطمه قنبرپور و آقایان بهنام تاج الدینی ، امیرمحمد جلیلی پور علیشاه ، محمد رضا رستمی ، مهرداد سعادت دهقان ، امیر مسعود فاتحی ، کاظم مرتاض ، جعفر نیکزاد و فریدون همتی می باشند .

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان

اتاق بازرگانی آبادان، میعادگاه تجارت مردان، صنعتگران و معدنکاران آبادان و بسیاری از کسانی است که در گستره اقتصاد این شهر دیر سال، بی وقفه می کوشند تا پایتخت مدرنیته ، همچنان بر قله رفیع اقتصاد و صنعت ایران زمین، علم بر افرازد و سروری کند و براعتلای این سرزمین مقدس، بیفزاید.

انجمن لوازم صنایع خانگی ایران

صنعت لوازم خانگی یکی از رشته‌های شتاب دهنده توسعه صنعتی است.صنعتی متنوع با کاربرد‌های گوناگون که به‌صورت گسترده علاوه بر استفاده وسیع خانگی و تأمین‌کننده نیاز ضروری و غیر قابل اجتناب خانواده‌ها، در بخش‌های اداری و تجاری کاربرد دارد و سهم بسیار وسیعی از بازار را به‌خود اختصاص داده است. صنعتی که برای صنایع فولاد، پتروشیمی، مس و… ارزش افزوده ایجاد می‌کند. با توجه به این ویژگی‌ها، ایجاد فضای کسب و کار مطلوب برای تعالی و تکامل این صنعت- بوجود آوردن شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاری و توسعه واحد‌های صنعتی- بررسی قوانین و مصوبات مرتبط با تولید، تعرفه، مسائل پولی و صادرات و… توسعه فرهنگ صنعتی- تقویت بخش‌های تحقیق و توسعه و ارتقاء سطح مدیریت در این بخش- توسعه و استفاده از تکنولوژی پیشرفته و جذب فن‌آوری- تولید محصولات رقابتی قابل رقابت با محصولات خارجی- توسعه صادرات، و… محور و مرکز ثقل برنامه‌های انجمن صنایع لوازم خانگی بشمار می‌آیند. ”انجمن صنایع لوازم خانگی ایران“ نام جدید تشکلی است که بیش از سه دهه فعالیت هدف‌گرا و مؤثر را با بهره‌گیری از خرد جمعی و برخورداری از مدیریت دانش‌محور و جامع‌نگر در کار‌نامه موفق خود ثبت کرده است؛ تشکلی که با احساس مسئولیت در برابر نیاز‌های این صنعت در شرایط گوناگون و پایبندی به‌رسالت خویش در رفع مشکلات این صنعت و گذر از بحران‌ها، تلاشی چشمگیر داشته و دوران نوین فعالیت خود را به‌استناد بند(ک) ماده(۵) قانون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران مصوب ۱۳۶۹/۱۲/۱۵ و تحت نظارت اتاق ایران با اهداف و اصول وظایف منطبق بر اساسنامه این انجمن ادامه می‌دهد.

انجمن خدمات پس از فروش ایران

انجمن خدمات پس از فروش ایران به منظور ساماندهی کلیه امور مربوط به این حوزه و ایجاد هماهنگی، وحدت رویه و انسجام در بین فعالین عرصه مذکور و افزایش سطح قدرت چانه زنی این صنف در مواجهه با سازمانها و ارگانهای مرتبط ، ارتقاء سطح کیفی خدمات صنفی و همچنین استفاده و انتقال تجربیات علمی و ملی دست اندر کاران و روزآمد نمودن آن برای نیل به اهداف قانونی و حمایت از بهبود فضای کسب و کار و پاسخ گویی به مشکلات و نارسایی ها در چارچوب قوانین موضوعه کشور و دفاع از منافع مشروع اعضا تشکیل شد.

انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران

انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران به همت چند تن از واردکنندگان این عرصه، مورخ ۶ مهرماه ۱۳۹۴، پس از سه ماه تلاش برای گردهم آوردن شرکت‌های فعال در این حوزه و انجام و پیگیری امور صنفی ایشان، در اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاسیس و به ثبت رسیده است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در شهرستان اسلامشهر واقع در جنوب غربی استان تهران و با دوازده کیلومتر فاصله از شهر تهران قرار دارد. این واحد در خرداد سال 1376 به صورت شعبه ای از واحد تهران جنوب تأسیس و طی مراسمی با حضور ریاست وقت دانشگاه، جناب آقای دکتر جاسبی و با هدف دستیابی به آرمانها و ارزشهای والای جمهوری اسلامی ایران افتتاح گردید و در آذرماه 1377 رسماً به صورت واحد دانشگاهی با درجه بزرگ فعالیت خود را با راه اندازی رشته های مترجمی زبان انگلیسی، کاردانی کامپیوتر، کارشناسی حقوق قضایی و با جذب 401 نفر دانشجو آغاز نمود. دانشگاه اسلامشهر هم اکنون دارای کلیه مقاطع آموزشی در  سیستم های آموزشی تمام وقت ،پاره وقت و آموزش معلمان و شش گروه عمده تحصیلی شامل :علوم انسانی، حسابداری، علوم پایه، فنی و مهندسی، تربیت بدنی و هنر بوده و با 283 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت، حدود 650 نفر حق التدریس، 326 نفر کارمند و با حدود 18 هزار  نفر دانشجو که در  144 رشته و مقطع مختلف مشغول به تحصیل می باشند در حال فعالیت است.

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران

​دوره اول (1356-1346): ایجاد صنایع بزرگ و مادر و تحرک صنایع وابسته به آن‌ها شامل طیف وسیعی از صنایع مانند: ماشین‌آلات کشاورزی، دریایی، تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی، تولید انرژی و نیروگاه‌ها. برخی از‌مهم‌ترین این فعالیت‌ها عبارتند از:تأسیس شرکت‌های ماشین‌سازی اراک، ماشین‌سازی تبریز، ‌تراکتورسازی تبریز، آلومینیم ایران (ایرالکو)، هپکو، کشتی‌سازی خلیج‌فارس، کشتی‌سازی اروندان، واگن‌سازی پارس، موتوژن و پمپیران؛        دوره دوم (1366-1357): اداره بخش مهمی‌از صنایع سنگین، مادر و ملی در دهه نخست استقرار جمهوری اسلامی‌ایران و همچنین پشتیبانی صنعتی از دفاع مقدس از طریق تشکیل ستاد مرکزی در سازمان و استفاده از ظرفیت‌های ‌شرکت‌های صنعتی زیرمجموعه جهت پشتیبانی؛        دوره سوم (1376-1367): اجرای طرح‌های بزرگ صنعتی و ملی همچون: پالایشگاه‌های نفت،گاز و پتروشیمی ‌و احداث نیروگاه، ادغام ‌شرکت‌های خودروسازی در قالب دو شرکت بزرگ ایران خودرو و سایپا و قرار دادن این صنعت در مسیر توسعه، همچنین اجرای طرح‌های مهم صنعتی معروف به ده طرح شامل صنایع تجهیزات نفت، مجتمع صنعتی اسفراین، ماشین‌های الکتریکی جوین، پمپ و توربین، دیزل سنگین ایران و؛        دوره چهارم (1386-1377): طی این دهه با ممنوعیت قانونی اجرای طرح‌های دولتی، سازمان، بیشترین تمرکز خود را بر سرمایه‌گذاری مشارکتی در اجرای طرح‌های صنعتی صرف نمود. ضمن اینکه به‌عنوان پیشرو در اجرای پروژه‌های بزرگ، به‌عنوان پیمانکاری عمومی‌در پروژه‌های پارس جنوبی (فازهای 1، 6، 7، 8، 17 و 18) حضور پیدا کرد تا ضمن توسعه ظرفیت‌هاو دانش اجرای پروژه‌های بزرگ، بخش مهمی‌از توان کشور و علی‌الخصوص ‌شرکت‌های تجهیزات‌ساز و مهندسی زیرمجموعه را برای توسعه توان مهندسی و ساخت داخل به‌کار گیرد. ضمن اینکه در این دهه برنامه توسعه صنعت خودرو و قطعه‌سازی کشور طراحی و اجرا گردید؛         دوره پنجم (۱۳۹۴ - ۱۳۸۷): با تصویب و اجرای قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (44) قانون اساسی، واگذاری بخش مهمی‌از ‌شرکت‌های زیرمجموعه سازمان توسط سازمان خصوصی‌سازی صورت پذیرفت. این در حالیست که بر اساس ماده (29) قانون فوق، منابع حاصل از فروش سهام شرکت‌های دولتی به خزانه واریز و به مصارف متعددی می‌رسد. به‌طور طبیعی حتی اگر در هر سال، بخشی از این منابع به شرکت‌های مادرتخصصی عودت داده شود، بعد از مدت کوتاهی، ‌شرکت‌های مادرتخصصی به تدریج تمام دارایی‌های خود را از دست خواهند داد. در سال‌های بعد از ابلاغ قانون فوق تا پایان سال ۱۳۹۹، کلا رقمی‌بالغ بر ۸۷،۸۳۳ میلیارد ریال از سهام شرکت‌های وابسته و تابعه ایدرو فروخته شده ‌است که واگذاری مبلغ ۲۲،۱۱۸ میلیارد ریال آن قبل از ابلاغ تبصره (7) ذیل بند (الف) ماده (3) صورت گرفته و در مقابل آن صرفاً 2،۱۸۴ میلیارد ریال (از محل بندهای ذیل ماده (29)) در اختیار این سازمان قرار گرفته‌است (معادل ۲.۵ درصد). باقی مبلغ واگذاری به میزان ۶۵،۷۱۵ میلیارد ریال (شامل ۵۸.۳۵۴ میلیارد ریال بابت رد دیون دولت) پس از ابلاغ تبصره ...

مرکز فابا

مرکز فرهنگسازی و آموزش بانکداری الکترونیک شبکه بانکی کشور (فابا)، کار خود را به عنوان یک کارگروه در زیرمجموعه «شورای راهبری بانکداری الکترونیک» آغاز کرد. این شورا در سال 1386، براساس الزامات برنامه چهارم توسعه کشور و مصوبه هيات وزيران، به منظور توسعه همه‌جانبه و پایدار بانکداری نوین شکل گرفت.  شورای راهبری بانکداری الکترونیک، با حضور مقامات ارشد وزارت امور اقتصادي و دارايي، بانک مرکزي و  بانک‌هاي دولتي و خصوصي، 9 کارگروه تخصصي تشکيل داد که هرکدام، قطعه‌ای از پازل توسعه بانکداری الکترونیک را تکمیل می‌کردند. یکی از آنها، کارگروه «فرهنگسازی و آموزش» بود که با محوریت بررسی مباحث سرمایه‌های انسانی، آموزش کارکنان و مشتریان نظام بانکی، نشر ایده‌ها و آشنایی جامعه با بانکداری نوین راه‌اندازی شد. پس از گذشت مدتی، نام این کارگروه به مرکز فرهنگسازی و آموزش بانکداری الکترونیک شبکه بانکی کشور (فابا)، تغییر کرد و 12 سرفصل کاری برای آن تعریف شد.  اکنون وظایفی همچون، ترویج بانکداری الکترونیک، برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی، بحث و بررسی چالش‌های روز شبکه بانکی، دیده‌بانی فناوری، اطلاع‌رسانی در مورد اخبار و فعالیت‌های این حوزه، ارائه دوره‌های آموزشی، برگزاری نمایشگاه‌ها و سمینارهای تخصصی، اجرای تورهای آموزشی خارج از کشور، تعامل با مراکز علمی، همکاری با سازمان‌ها، مشاوره به رسانه‌ها، بانک‌ها و شرکت‌ها و انتشار نشریات تخصصی، از جمله مأموریت‌های این مرکز است.  همچنین به همت فابا و با همکاری شرکت‌های PSP، در فاصله زمانی بین سال‌های 1389 تا تاسیس شاپرک، «مرکز همکاری‌های مشترک شرکت‌های پرداخت» شکل گرفت و فابا حدود دو سال مسئولیت دبیری این صنف را بر عهده داشت. این مرکز تا کنون سمینارها و نشست‌های متعددی را نیز در حوزه پرداخت، برگزار کرده است. فابا اکنون در چندین حوزه فعال است که از جمله عبارتند از: تولید محتوای دانش فنی، انتقال دانش فناوری به صنعت بانکداری و پرداخت، برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی و کاربردی، برگزاری سمینارهای تخصصی، معرفی ایده‌های برتر، معرفی شرکت‌های استارت‌آپی و تسهیل‌گری در حوزه نوآوری، برگزاری نمایشگاه تراکنش ایران (ITE) برگزاری جشنواره‌های فین‌تک، چهره‌های ماندگار، اپ‌های پرداخت موبایلی و شهر هوشمند و انتشار ماهنامه تخصصی بانکداری الکترونیک و فصل‌نامه تراکنش ایران.

پارک علم و فناوری استان سمنان

پارک علم و فناوری استان سمنان در شهریور ماه سال 1381 بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی، همزمان با تبدیل یا ادغام سایر مراکز استانی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران فعالیت خود را در استان سمنان (مستقر در شهرستان شاهرود) آغاز نمود. این تغییرات در راستای سیاست‌های برنامه توسعه سوم و ماموریت‌های جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور کار آمدتر شدن استان‌ها در انجام وظایف و ماموریت‌های خود در حوزه فناوری و نیز تقویت وظایف حمایتی از کارآفرینان، مبتکران، فناوران و استعداد‌های درخشان و ایجاد محیط‌‌های علمی و پویا برای تعامل فعال بین تحقیقات، صنعت و تجارت انجام گرفته است.  در حال حاضر با عنایت به ضرورت همجواری پارک‌های علم و فناوری با مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی، پردیس پارک، در فضایی حدود 37 هکتار در مسیر شاه‌راه شاهرود-تهران (با توجه به مزیت امکان برقراری ارتباط علمی-تحقیقاتی و تامین نیازهای متقابل بین پارک، صنایع و موسسات آموزشی پژوهشی) و در جوار :     دانشگاه صنعتی شاهرود واقع در شمال شرقی پارک     شهرک صنعتی شاهرود در قسمت جنوبی پردیس پارک     دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در قسمت جنوب شرقی     دانشگاه جامع دامغان در 60 کیلومتری، دانشگاه گرگان در 110 کیلومتری، دانشگاه سمنان در 170 کیلومتری و ناحیه صنعتی میامی و صید آباد  تاسیس شده است، که امکان برقراری ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه‌های مهم منطقه، استفاده از نیروهای متخصص و امکانات دانشگاهی و دسترسی به واحدهای صنعتی را با سهولت بیشتری فراهم می‌آورد. همچنین سهولت دسترسی به امکانات شهری و کاهش هزینه اجرایی پارک و سهولت امور اجرایی واحدهای فناور مستقر نیز به سادگی در این محل فراهم شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان

دو سال پس از انقلاب فرهنگی ایران در روز ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ آیت ا... هاشمی رفسنجانی (ره) در خطبه نماز جمعه تهران برای اولین بار از طرحی به نام دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت . در حقیقت سخنان ایشان ، نتایج رایزنی هایی بود که او و دکتر عبدا... جاسبی برای راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی انجام داده بودند . اولین آزمون ورودی دانشگاه در اسفند ۶۱ با شرکت ۳۲ هزار داوطلب درشاهرود، اهواز، تبریز، تهران، رشت، زاهدان، کرمان، مشهد و یزد برگزار شد و حدود ۳ هزار نفر در رشته‌های راه و ساختمان، برق، مکانیک، فیزیک، ریاضی، شیمی، صنایع فلزی، نساجی و حسابداری پذیرفته شدند.

اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی ، مشاوران و پیمانکاران مخابرات ایران

ایده اولیه تشکیل اتحادیه در سال 1388 و در طی تور بازدیدی که توسط شرکت سامانه سرویس سپهر(3S) به همراه جمعی از پیشکسوتان صنعت ارتباطات در نمایشگاه CEBIT استانبول توسط مهندس زنوزی راد مطرح و مورد استقبال و حمایت بزرگان صنعت از جمله مرحوم مهندس هوشنگ همتی از بنیانگزاران همراه اول، مهندس طالبی نژاد، مهندس رستگار، و مهندس ممقانی قرار گرفت. اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی ، مشاوران و پیمانکاران مخابرات ایران(مپتا) به منظور هم افزایی ، تقویت و حمایت از شرکتها و ارائه دهندگان خدمات فنی و مهندسی در صنعت ارتباطات تشکیل گردید. اولین مجمع عمومی تشکیل اتحادیه در تاریخ 1388/9/25در محل فرهنگسرای سیدالشهدای شهران تشکیل و نفرات هیات موسس انتخاب گردیدند  و سپس اولین مجمع عمومی اتحادیه در سال 89 در محل اتاق بازرگانی ایران با حضور معاون محترم وزیر و رئیس سازمان تنظمیم مقررات و ارتباطات رادیویی جناب آقای دکتر کرم پور و همه معاونان ایشان و شرکتهای عضو اتحادیه تشکیل و ضمن تصویب اساسنامه هیات مدیره و بازرسان اتحادیه انتخاب شدند.

سندیکای صنعت مخابرات ایران

سندیکای صنعت مخابرات ایران در سال ۱۳۷۷ باهدف تشکل بخشیدن به شرکتهای تولیدی تجهیزات مخابراتی تحت نظر اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاسیس گردیده است. باتوسعه فعالیت ها و براساس زیست بوم ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه سندیکا تغییر نموده واکنون علاوه بر شرکتهای تولیدی، شرکتهای فعال در حوزه های نرم افزار، خدمات فنی مهندسی، مشاوران و پیمانکاران فاوا نیز میتوانند در صورت داشتن شرایط لازم عضو سندیکا شوند.